Гребен за оформяне на антистатични тефлоново покритие

Гребен за оформяне на антистатични тефлоново покритие
Чат сега
Информация за продукта

ПРИЗМА гребен
Серия призма с е дългогодишен фаворит на специалист коняр. Подбрани и Препоръчани от преподаватели и майстор коняр. Те са отлични довършителни пити с уникални дъгата титаниево покритие, които е устойчиви на ръжда.
Втвърдени зъби са пробити в твърдо метални гръбнака. Без хлъзгане гръбнака е контури за по-добро сцепление и лекота на използване. Заоблени зъба са гладки и лъскави, нежни на допир.
HIKATO
HIKATO линия предлага широк спектър от ножица. Идеален избор за зает коняр салони. Всеки срязване е направена от върхова производителност собственоръчно японската стомана и гарантиране дългосрочен план издръжливост и производителност.
ПРИЗМА
Е равнопоставен с други върха на линия ножици дъгата и космическа Черно оцветена призма серия осигурява отлична производителност. Тя е изработена от титан покритие високо качество японски 440C неръждаема стомана. Той предлага фантастична стойност и стил. Популярен избор за шампион groomers света над.
ЛЕБЕД
Swan серия е срязване за модерен коняр, които изискват производителност и стойност. Всеки срязване е изработена от неръждаема стомана и боядисани в 5 прекрасни цветове; Барби розов, лавандула, синьо небе, слънчогледово жълто и черно пространство.
КАДИФЕ
Крем де ла крем на ножици. Кадифе серия е един от най-високо качество линии на пазара. Майстор groomers изберете тези ножици над другите значително по-високи цени. Тази серия е изработена от висококачествени японски 440C неръждаема стомана с ръка полировката. Изработката е изключително. Тя го държи край по-дълго от повечето. Модерни и ергономични срязване дръжка дизайн функции "кран grip", предназначена да помогне за облекчаване на стреса върху раменете и китките.

Запитване