Отделение за ICU от неръждаема стомана UC-1901

Чат сега
Информация за продукта

Отделение за ICU от неръждаема стомана UC-1901

Широко използвани за поддържане на нормотермия, трансфузия на течности, добавка на кислород, терапия със синя светлина, лечение за пулверизиране, аварийно спасяване и наблюдение на дома.

Удобната самодиагностика и всички компоненти са лесни за подмяна.

По-безопасен в резултат на защита от повреда на захранването и управление на вентилационните вентилатори.

Създаване на приятелско медицинско обстоятелство чрез ултравиолетова стерилизация, висока концентрация, отстраняване на отрицателни йони, контрол на температурата и влажността, мониторинг и отстраняване на въглероден диоксид, концентрация на кислород и медицински небулизатор.

Четири отделно контролирани отделения осигуряват специализирано и индивидуално охлаждане и отопление.

Две средни отделения на горния етаж, едно голямо отделение на долния етаж, което може да бъде разделено на две средни отделения, когато е необходимо.

Работна история, документираща Температура, Влажност, СО2 Плътност и O2 Плътност, показани в интуитивни криви, осигуряващи до 72 часа максимално проследяване.

Предназначени са за монтаж на всички необходими аксесоари, като IV полюс, инфузионна помпа, спринцовка, монитор и завеса за врата.


Toex Trading е един от водещите производители и доставчици на инкубатор за домашни любимци в Китай с една от известните марки, добре дошли да купуват и продават на едро мода и персонализирана неръждаема стомана ICU единица uc-1901 CE на склад от нас и да проверяват неръждаема стомана ICU единица uc-1901 цена, ценова листа и котировка с нашата фабрика.
Запитване