Съображения за сушилни

1) след обща мощност потребление на шайби и сушилни използвайте специални сокет, по-добре не включите няколко контакта. Когато властта е отрязан, бъдете внимателни, за да държи щепсела и изключите, не се опитват да Издърпайте захранващия кабел да се избегне повреда на свещи и проводници съединителни части.
2) с цел да се избегне пожар, абсолютна забрана за сушене с Химическо чистене течност, масло и химически разтворители като например разредител дрехи.
3) дрехи след те напълно и след това в сушилня, това спестява време и записва. Не позволяват на водата в сушилнята, да не се напръсква с вода, в противен случай лесно да доведе до токов удар и е причинил щети на сушилнята 4) с цел да защити стареене на пластичната деформация, не огън до сушилнята и не използвайте свещи, местообитания на топлина в сушилнята.
5) дрехи сушилни, преди отломки, взети на мрежата в джоба, в случай, че мачове, издатели на карти, монети и други обекти в и драскотина барабана или дори да причини пожар.
6) входа на гърба на сушилнята с въртящи се остриета и членове не могат да бъдат ръка бръкна в всмукване пристанище. За да избегнете опасност, както е показано на фигура 8,112.
7) използвайте сушилня, за да инсталирате филтри и навременно Изчисти филтъра на косата. Липсва или без филтри ще предизвика сушилня вътрешно натрупване на прах, трудно да се чисти и могат да причинят сушилнята да работят.
8) пуловери, вълнени дрехи, кърпи, като fuzzing свиване на. Не са подходящи за 163 в сушилня. Докосване паста, или колосана дрехи, абсолютно забранено да изсъхне или поставете може да задръсти филтъра и да причини повреда.