Сушилня покупка детайли

Подходящ мощност
Сушилни е използването на електрически уреди да направи незабавни изпаряване на влагата в дрехи перална и Химическо чистене на домакински уреди и мощност електрически уреди. Според размера на семейството и измийте дрехи размер изберете подходящ обем. Сушилня капацитет е твърде голям, хабене електрическа сушилня капацитет е твърде малък и отнема време. Сушилня капацитет варира от 2 кг до 8 килограма, мощност от 500 вата до 1000 вата. Семейство от 5 кг на подходяща мощност не може да бъде надценявана.
Барабан материал
Купи падам сушилня, барабан материал трябва да бъдат забелязани. Неръждаема стомана барабан, атрактивни и трайни, ще не ръжда, без вреда за дрехи; поцинкована стомана или други материали, барабан, докато цената е ниска, но дълго ръжда, съкратен срок на експлоатация, защото сушилни се използват сезонни, така че на неръждаема стомана барабан е най-добрият избор.
Режим на работа
Има копчета електрически време контрол и автоматичен компютърен контрол сушилни. Копчето тип електрически таймер контрол сушилня е повече проблеми, сушене настройка, ако твърде дълго, отпадъци, енергия и увреждане на лигавицата тъкани; Ако определен срок е твърде кратък, не сушене на дрехи и компютър контролирани автоматична сушилна използва компютър-контролирано, затварям голо възвишение automatically след изсушаване, е много удобен, но цената е малко по скъпо от първата, това зависи от индивида.
Наблюдение на външния вид
Независимо от кой тип на сушилня трябва да се обърне специално внимание на печата. Издръжливост на ключ за вратата и качеството на гумен уплътняващ пръстен, по-голяма връзка с вратите затворени, херметични ефективност за намаляване на времето за сушене; купи трябва да обърне внимание дали вратата се затваря плътно уплътнителен пръстен е плосък, е твърде мек или твърде трудно, няма пляскане следи или лепкава, топлоустойчивост, като например как да. Тялото повърхностно покритие, всяка функция ключ чувствителни ниво, връзки са значително внимание на различните части.