Подвижен развъдникПодвижен развъдник е приспособима Вътрешен домашни жилища система, която лесно може да се комбинира с врати, страничните плочи и допълнителни аксесоари включително хранене чаши, почивка легла, горната решетка, съединители, стоки за съхранение кофа, източване канавката покриване и др. Всяка разходка развъдник дизайн трябва участието на клиента.


Дизайнерски душ развъдник на макета на Вашето жилище. Първата стъпка е да изберете един ъгъл, че можете да използвате стените му като страничните повърхности на развъдник.

Втората стъпка е да проектирате измерение на развъдник и брои размерите на страничните панели, врати, хранене врати и др. Третата стъпка е да изберете материалите, моделите и аксесоарите. Сега имате сложен и подробен работа за вършене. Има различни материали избор. Например за входната врата можете да изберете от неръждаема стомана, висока плътност HDPE, закалено стъкло, прахово покритие стомана и други материали. Модела е по избор. Например можете да изберете да входната врата между гилотинни врати и въртяща се врата. Аксесоарите също са в изобилие. Купички за хранене, почивка легла, гардероб кофи, име на картодържатели, брави на врати и други аксесоари са всички адаптивни


Инсталирането на статист развъдник е само процедура за инсталиране на винтове съгласно проекта. Също така е лесно да деинсталирате развъдник чрез деинсталиране на винта.